Volgende zondag 13 mei organiseert de Herentalse Turnvereniging Corpus Sanum voor de 14e keer de Interclubwedstrijd Memorial Bjorn Serneels.

Twee weken na de Belgische kampioenschappen Trampoline en Tumbling staan er op deze wedstrijd diverse kersverse Belgische kampioenen aan de start.
 
Naast de absolute blikvangers Jorn De Laender (tumbling) en Natalie Van Gemert (dubbelmini), beide kampioen bij de seniors, zijn er ook miniem Katrien Braet, belofte Zino Merckx op tumbling en thuisster Roxane Geeraerts op trampoline. En er zijn uiteraard ook vele Vlaamse kampioenen uit het A-, B-, en C niveau. Er zijn 24 clubs ingeschreven, waaronder 3 uit Nederland wat deze editie een meer Internationaal tintje geeft.
 
De wedstrijden Dubbelmini, Trampoline en Tumbling starten om 8u00 's morgens en op de middag is er een eerste prijsuitreiking en na de middag word er terug gestart om 13u00 en de laatste prijsuitreiking is om 18u00. Buiten het sportieve is er ook het culinaire een belangrijke factor in het succesverhaal van de Memorial Bjorn Serneels.

Er is een unieke parkingbarbecue waar een schotel slechts 8,00 euro kost. Redenen genoeg om volgende zondag eens een kijkje te komen nemen in de Sporthal Vossenberg. Inkom is met 3,00 euro voor volwassenen en 2,00 euro voor kinderen. Alles is dus aanwezig voor een gezellige en sportieve hoogdag.
 
Foto;   Tumblinger Jorn De Laender
            Yoni Verdonck op trampoline